INTERESSANTE INFONAMIDDAG OKRA TREFPUNT HAMONT MET BRANDWEERKAZERNE NOORD-LIMBURG.

INTERESSANTE INFONAMIDDAG OKRA TREFPUNT HAMONT MET BRANDWEERKAZERNE NOORD-LIMBURG.

OKRA trefpunt Hamont bezocht “de brandweerkazerne Noord-Limburg” in Bree en konden kennis maken met hun activiteiten, eerst met een uitgebreide video en nadien een rondleiding in het oproepcenter, hun kledij, het wagenpark - met hun inhoud van blus- en bevrijdingsapparaten - en het onderhoud ervan. Het hele bezoek gaf een opmerkelijk beeld wat zich afspeelt vóór en na blussingswerken. Afspraak werd gemaakt dat in oktober 2016 een lezing wordt gehouden in De Burg te Hamont over mogelijke oorzaken van brand en brandbeveiliging. Voor méér informatie en lidmaatschap rond de werking van Okra Hamont: surf naar: www.okra.be/trefpunt-hamont Foto’s en tekst: J.J.S. “ nieuwsjager OKRA trefpunt Hamont.” do.16.06.2016

Auteur

Jacqueline

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's