Gezellig samenzijn met barbecue voor de Femmadames van Hamont.

Gezellig samenzijn met barbecue voor de Femmadames van Hamont.

Tijd om het vakantiegevoel op te wekken bij de Femmaleden van Hamont door met een barbecue uit te halen, samen met een fietstocht die helaas in het water viel! Goed georganiseerd samenzijn door de bestuursploeg van Femma Hamont voor haar leden. En de opkomst was geweldig. Er was een flinke voorbereiding aan voorafgegaan door de hechte bestuursploeg van Femma Hamont. En Ivo en Toon kenden de juiste bakwijze om het vlees prima te presenteren. Alles was aanwezig met heerlijke salades- groenten en pasta’s, een glaasje wijn en koffie voor een gezellig samenzijn met een geslaagde barbecue aan het scoutsheem te Hamont. Voor meer informatie rond de werking van Femma Hamont: surf naar: www.femma.be/hamont of maak kennis op facebook: Femma Hamont heeft een eigen pagina. Tekst en foto: J.J.S. (PR) Femmalid Hamont

Auteur

Jacqueline

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's