Fanfare De Eendracht speelt rond in Hamont

Fanfare De Eendracht speelt rond in Hamont

De Fanfare De Eendracht beschouwt het als een plicht om zijn vele sponsors, de gewone Hamontenaar op deze wijze te danken. Tevens is het ook een oproep om hen verder te blijven steunen. De fanfare is, zo stelt de fiere voorzitter, een heel gezonde vereniging met heel veel jeugd en dat kost veel, vooral aan de aanschaf van de nodige instrumenten.
Hij nodigt ons tevens uit op het Hamenter Tiroler fest op 17 september in zaal De Posthoorn (VVK 10 EUR)
De foto's tonen de bezetting op de laatste voorstelling van 20 augustus op het pleintje van de Schijf

Vandaag 20 augustus trad de Fanfare De Eendracht van het Lo naar buiten om er het dankbare publiek te groeten en te vergasten op een pleinconcert. Ook morgen spelen ze in de eigen heimat op het Lo. De fanfare was wel wat uitgedund door leden die ofwel aan het werk zijn of op vakantie...Ook bij de diverse pleintjes waren heel wat mensen op vakantie maar toch kwam er telkens heel wat volk kijken. Dat was achtereenvolgens op het plein achter het bejaardentehuis, bij rijschool Hendriks in de Nieuwstraat, op de "Smettert", in de Rode Kruisstraat en op De Schijf.

Auteur

voorzitter DGSH

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's