GROENE HALVE MARATHON EN HAMONTTISSER 2016 IN COUNTRY- EN WESTERNSTIJL !

GROENE HALVE MARATHON EN HAMONTTISSER 2016 IN COUNTRY- EN WESTERNSTIJL !

Op zondag 4 september 2016 had naar jaarlijkse gewoonte in het Stadscentrum Hamont-Achel de “Groene Halve Marathon” en “Hamonttisser” weer plaats. Er vonden muzikale-, sportieve-, ludieke en vrolijke activiteiten plaats. Het was een organisatie van de werkgroep Hamonttisser, de Groene Halve Marathon i.s.m. het stadsbestuur Hamont-Achel. In ware country-en westernstijl werden er talrijke activiteiten voor jong en oud voorzien. De kinderen konden genieten van westernattracties en westerngames. Het binnenplein van het stadhuis werd een heuse pop-up saloon, terwijl lokale talenten op het hoofdpodium het beste van zichzelf geven. Weer een geslaagd evenement in Hamont-Achel!

Auteur

Jacqueline

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's