HERFSTSFEER MET POMPOENEN VOOR DE LEDEN VAN FEMMA HAMONT!!

HERFSTSFEER MET POMPOENEN VOOR DE LEDEN VAN FEMMA HAMONT!!

Wéér een geslaagde samenkomst van Femma Hamont in de Posthoorn. Een sfeerimpressie van “pompoenen “ bij de binnenkomst van haar leden: mooi aangekleed- versierde tafels tot in détail verzorgd. Het werk van het bestuur die met haar inzet in teamverband deze gevulde avond kon aanbieden. Welkom door Mariet – “Bezinning”. Koffie en een heerlijk stuk taart met crème. Ontspanning door: “ De Kornuiten” goed gelachen met hun schalkse opmerkingen! Tombola. En dan de verloting met handgeklap van de gegeerde “prachtige pompoen - herfststukken ” samengesteld door Mary en Corrie. Ook een dikke merci aan de vrijwilligers: voor het afwassen en het klaarzetten- opruimen van de zaal. Niet vergeten de belangstelling voor de stand met de volgende activiteiten die Femma Hamont aanbiedt : www.femma.be/hamont met de uitnodiging aan deze activiteiten deel te nemen. Foto en tekst: Jacqueline Joosten-Segers - femmalid.

Auteur

Jacqueline

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's