HERFSTSFEER MET POMPOENEN VOOR DE LEDEN VAN FEMMA HAMONT!!

HERFSTSFEER MET POMPOENEN VOOR DE LEDEN VAN FEMMA HAMONT!!

Wéér een geslaagde samenkomst van Femma Hamont in de Posthoorn. Een sfeerimpressie van “pompoenen “ bij de binnenkomst van haar leden: mooi aangekleed- versierde tafels tot in détail verzorgd. Het werk van het bestuur die met haar inzet in teamverband deze gevulde avond kon aanbieden. Welkom door Mariet – “Bezinning”. Koffie en een heerlijk stuk taart met crème. Ontspanning door: “ De Kornuiten” goed gelachen met hun schalkse opmerkingen! Tombola. En dan de verloting met handgeklap van de gegeerde “prachtige pompoen - herfststukken ” samengesteld door Mary en Corrie. Ook een dikke merci aan de vrijwilligers: voor het afwassen en het klaarzetten- opruimen van de zaal. Niet vergeten de belangstelling voor de stand met de volgende activiteiten die Femma Hamont aanbiedt : www.femma.be/hamont met de uitnodiging aan deze activiteiten deel te nemen. Foto en tekst: Jacqueline Joosten-Segers - femmalid.

Auteur

Jacqueline

Lees ook

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Vandaag trok de jaarlijkse carnavalstoet uit. 

Wel veertig rumoerige wagens kregen we te zien en achteraf een hoop zwerfvuil. 

We maakten een aantal foto's.

Vandaag 21 januari 2017 klokslag 12.00 u kondigden de burgemeesters Theo Schuurmans, Raf Drieskens en Jaak Franssen in een gemeenschappelijke persconferentie bij het zwembad Dommelslag (Overpelt) aan dat ze wel degelijk open staan voor een mogelij

Pagina's