INSECTENHOTEL : OKRA TREFPUNT HAMONT.

INSECTENHOTEL : OKRA TREFPUNT HAMONT.

Een flink uit de kluiten gewassen INSECTENHOTEL staat uitnodigend te wachten op haar toekomstige bewoners aan de Achelse kluis op de Kluizerdijk te Hamont-Achel. De “ruwbouw” werd stevig in mekaar gezet door de technische dienst van de Stad Hamont-Achel. En de “inboedel” werd kunstig door de Hobby-mannen Harrie Bernaerts en Jan Giesberts van OKRA HAMONT met veel variaties ingebouwd. Een bezoekje waard……….om te kijken uiteraard. (foto's en tekst:Jacqueline Joosten-Segers)okralid: trefpunt Hamont. Voor méér informatie en foto's surf eens naar de website: www.okra.be/trefpunt-hamont (rechts boven foto's aanklikken op de website) en info rond de activiteiten en de werking rond OKRA trefpunt Hamont:

Auteur

Jacqueline

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's