INSECTENHOTEL : OKRA TREFPUNT HAMONT.

INSECTENHOTEL : OKRA TREFPUNT HAMONT.

Een flink uit de kluiten gewassen INSECTENHOTEL staat uitnodigend te wachten op haar toekomstige bewoners aan de Achelse kluis op de Kluizerdijk te Hamont-Achel. De “ruwbouw” werd stevig in mekaar gezet door de technische dienst van de Stad Hamont-Achel. En de “inboedel” werd kunstig door de Hobby-mannen Harrie Bernaerts en Jan Giesberts van OKRA HAMONT met veel variaties ingebouwd. Een bezoekje waard……….om te kijken uiteraard. (foto's en tekst:Jacqueline Joosten-Segers)okralid: trefpunt Hamont. Voor méér informatie en foto's surf eens naar de website: www.okra.be/trefpunt-hamont (rechts boven foto's aanklikken op de website) en info rond de activiteiten en de werking rond OKRA trefpunt Hamont:

Auteur

Jacqueline

Lees ook

De site lag enkele maanden stil
Wij starten binnenkort met een nieuwe versie

De Brabantse Heemdagen, georganiseerd door de 60-jarige Heemkundekring De Baronie van Cranendonck, trokken bijna 80 geïnteresseerde heemkundigen uit alle hoeken van de provincie Noord-Brabant naar Cranendonck.

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

Pagina's