Sint-Maarten in Hamont. Scouts nodigen U uit 4-5 november

Sint-Maarten in Hamont. Scouts nodigen U uit 4-5 november

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Scouts Hamont opnieuw‘Sint-Maarten The Festival’ op het terrein tegenover Punch (Nobelstraat, Hamont). Op vrijdag 4 november is er de jeugdfuif ‘Burn Down Party’, waar lokale DJ’s zoals SEYO, DELO en DJ Team Ongeremd het publiek zullen entertainen met tal van dansbare platen. Vanaf 21u zijn de eerste bezoekers welkom in onze verwarmde feesttent. Hier zullen ze de keuze hebben uit een ruim assortiment van drank, waaronder tal van soorten jenevers. Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar bij El Paso en de leiding van Scouts Hamont voor maar slechts €4. Aan de kassa betaal je €6. Op zaterdag 5 november vindt op het terrein een groots Sint-Maartensvuur’plaats. We starten met een sfeervolle avondwandeling bij kaarslicht om 19u00 voor jong en oud. Nieuw vanaf dit jaar is dat de wandeling vertrekt op drie tijdstippen, namelijk om 19u00, 19u15 en 19u30. Hierdoor heeft u vrij de keuze wanneer u wilt komen genieten van deze spannende tocht! Omstreeks 20u zal het groots Sint-Maartensvuur vlam vatten. Iedereen is welkom om zich lekker te komen verwarmen aan het vuur onder de begeleiding van de live optredens. O.a. Try Again zal zorgen voor sfeervolle muziek. Verder zijn er in de verwarmde tent verschillende drank –en eetstanden en voor dekleinste is er plezante animatie voorzien. De inkom is gratis en alles is verkrijgbaar aan democratische prijzen. Kortom, een sfeervol samenzijn voor jong en oud bij een knetterend vuur. Scouts Hamont verwelkomen u graag!

Auteur

voorzitter DGSH

Lees ook

De site lag enkele maanden stil
Wij starten binnenkort met een nieuwe versie

De Brabantse Heemdagen, georganiseerd door de 60-jarige Heemkundekring De Baronie van Cranendonck, trokken bijna 80 geïnteresseerde heemkundigen uit alle hoeken van de provincie Noord-Brabant naar Cranendonck.

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

Pagina's