Femma Hamont op facebook met eigen PAGINA.

Femma Hamont op facebook met eigen PAGINA.

Femma Hamont organiseerde een avond rond het gebruik van facebook voor beginners.

Greet de lesgeefster aangesteld door Femma Provinciaal gaf een introductie met een uitgebreide rondleiding op facebook en leerde deeelnemers de verschillende mogelijkheden kennen.
Velen hadden al een profiel en stelde allerlei vragen rond gebruik en privacy op facebook.
Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen op facebook zit en je vele nieuwtjes mist als je er niet aanwezig bent. Je hebt er wel zin in maar je weet niet waar te beginnen? Je bent bezorgd over je privacy? Of je hebt al een profiel en wilt nog meer mogelijkheden leren kennen? Er volgen nog infoavonden rond het gebruik van facebook. Het was een boeiende avond voor de deelnemers.
Met toestemming van het bestuur van Femma Hamont - nu ook een PAGINA (Femma Hamont) op facebook waar allerlei activiteiten en nieuws geplaatst zullen worden. Femma Hamont intikken op facebook. surf ook eens naar: www.femma.be/hamont J.J.S. ( femmalid Hamont )

Auteur

mti

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's