Jaarfeest seniorenwerking 30-jarig bestaan Hamont-Achel

Jaarfeest seniorenwerking 30-jarig bestaan Hamont-Achel

De huidige voorzitter Rob Buntinx van de Seniorenwerking Hamont-Achel aan het woord:

30 jaar geleden kwamen jong gepensioneerden van Hamont-Achel samen te Achel.
Over de gemeentegrenzen werd toe ( 1985 ) de Seniorenwerking opgericht.
De eerste voorzitter: Willy Van Driel, nadien Pierre Simons en Mathieu Poukens bouwden de vereniging uit tot een grote groep actieve senioren van Hamont-Achel.
Fietsen, wandelen, petanquen, kaarten, turnen en netballen houden nog wekelijks onze leden van Hamont-Achel in beweging.
Culturele- en praktische ontmoetingen met de uitstappen verhogen nog steeds het samenhorigheidsgevoel van onze groep senioren van Hamont-Achel.
Onder de vleugels van FEDOS ( Federatie van Onafhankelijke Senioren ) en een Provinciale vertegenwoordiging van Fedos vierden we traditiegetrouw op 10 februari 2016 ons 30 jarig bestaan in de Parochiezaal van Achel-Statie.
Op de feestnamiddag van de Seniorenwerking Hamont – Achel een heerlijk warme maaltijd een terugblik en vooruitblik voor 2016 met muziek ontspanning ( leuke sketchen) van Hamontenaar Harrie Beks ).
Met dank aan het bestuur van de Seniorenwerking hamont-Achel en de vele helpende handen voor het slagen van deze namiddag!
Foto’s: J.J.S. Lid Seniorenwerking Hamont-Achel.

Auteur

mti

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's