AVONTUUR VOOROP TIJDENS BUITENSPEELDAG 2016

AVONTUUR VOOROP TIJDENS BUITENSPEELDAG 2016

Op woensdag 13 april kunnen kinderen zich volledig uitleven, want dan gaat de jaarlijkse Buitenspeeldag door. Dit jaar belooft een extra avontuurlijke editie te worden. De Buitenspeeldag vindt immers plaats aan de Witteberg, waar kinderen aan de hand van een schatkaartje allerlei leuke activiteiten kunnen doen. Kampen bouwen, bosmemory spelen, een knikkerbaan maken, naar verhalen luisteren in het elfen- en heksentheater.. Het is er allemaal bij!
De Buitenspeeldag wordt georganiseerd voor kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar. Ook alle ouders en grootouders zijn welkom! Voor de allerkleinsten wordt er een peuterhoek voorzien, de (groot)ouders kunnen een plaatsje nemen in de picknick- en ligweide. Geïnteresseerde kinderen kunnen zich gratis inschrijven de dag zelf tussen 13.00u en 13.30u. Vanaf 13.20u worden de eerste schatkaartjes uitgedeeld, zodat het avontuur alvast kan beginnen!
Kinderen die met de fiets komen krijgen een leuke beloning. Parkeren kan overigens aan de voetbalterreinen van de Siggert. Een treintje zorgt voor vervoer naar de Witteberg tussen 12.30u en 13.30u. Het einde van de Buitenspeeldag is voorzien tussen 16.00u en 17.30u, waarin het treintje iedereen die dat wenst terugbrengt naar de parking.
Wil jij meer informatie over de Buitenspeeldag van 13 april? Mail dan naar jeugd@hamont-achel.be of bel naar 011 51 05 33.

Auteur

voorzitter DGSH

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's