Bisschop Patrick Hoogmartens bezoekt het dekenaat Hamont

Bisschop Patrick Hoogmartens bezoekt het dekenaat Hamont

Een zeer uitzonderlijke gebeurtenis! Een druk programma van donderdag 21 april tot en met 24 april 2016 Op het programma: Donderdag 21 april 2016 08.30 u.: Eucharistieviering in de Sint-Laurentiuskerk van Hamont-Centrum voor heel de federatie 20.00 u.: Samenkomst met dragende groepen uit de federaties Hamont-Achel, Neerpelt en Overpelt in de refter van het Salvatorcollege te Hamont-Lo Zaterdag 23 april 2016 18.30 u.: Eucharistieviering in de Sint-Corneliuskerk van Lindelhoeven voor heel de federatie Overpelt Zondag 24 april 2016 09.00 u.: Vormselviering in de kerk Sint-Monulphus en Gondulphus Achel-Dorp

Auteur

voorzitter DGSH

Lees ook

OPEN HUIS WICO campus Salvator (school en internaat) – zaterdag 6 mei 2017

Ieder jaar een wonder " de lente" ook in Hamont-Achel.

AL WANDELEND MET OKRA TREFPUNT HAMONT OP NATUURONTDEKKING! Okra trefpunt- Hamont organiseert regelmatig begeleide wandelingen voor haar leden. Bosland en de Sahara in Lommel was deze week het doel voor een flinke wandeling.

BIJ FEMMA HAMONT: WORKSHOP CREATIEF MET KERAMIEK.
De Dames van Femma Hamont staken hun creatieve handen met bezieling uit de mouwen.

Met een typische februaridag, bijna zon, wind en toch wat killig trok de langgerekte stoet over Hamont-Centrum. Opvallend verschil tussen de rustige kop en de spetterende en geluidstoenemende staart.

Pagina's